ContactButton (NL)

logo

Kamers


 

kamers2

Twee kleine gezellige ruimtes (een woonkamer en één kamer) voor 1,2 of 3 personen en de mogelijkheid om een kinderbed bij te plaatsen. Een vredige plek in volle natuur, in een grote tuin omringd door velden, weiden en bossen. Het huis is een verbouwde hoeve.

Langs een buitentrap kom je in de woonkamer uitgerust met een zit / slaapsofa voor 1 persoon. Een vierkantig halletje maakt de verbinding met de knusse slaapkamer met een 2 persoonsbed en met de privé douchekamer met toilet.

De bedden zijn comfortabel en met katoenen linnengoed en donsdeken overtrokken.

Voor het ontbijt, dat wij bij mooi weer buiten serveren, krijg je vers sinaasappelsap, koffie, thee of kruidenthee of melk. Wij bakken zelf brood, meestal heb je huisgemaakte confituur en boter en kaas komen rechtstreeks van de boederij.

In het huis en in de tuin wordt er niet gerookt en wij aanvaarden geen dieren. Wij hebben een hond (Anatole), een poes (Bécassine), kippen (Julia, Boumba en Boumbalou) en twee geiten (Marie en Célestine).

Wat wij met Little Princess wensen te bieden is een plaats waar authenticiteit, eenvoud en convivialiteit centraal staan; een plaats waar u tot rust kunt komen, genieten van de rustige sfeer en de tuin. Daarvoor hebben wij er bewust voor gekozen geen televisie aan te bieden.

 

Copyright Little Princess© 2014. All Rights Reserved.